Ontdek Marbella-East

Marbella East heeft veel te bieden, met zijn kustlijn en mooie heuvels, waarin plaatsen zoals Elviria, Las Chapas, Los Monteros, Marbesa, Bahía de Marbella en Rio Real hun eigen unieke sfeer toevoegen. Het gebied is groen en ideaal voor liefhebbers van strand, wandelingen en sporten zoals padel, tennis en golf.

De stranden hier zijn geweldig, met veel ruimte en schoon zand. Ook als je van golf houdt, ben je hier aan het juiste adres, want er zijn veel golfbanen. Dit maakt Marbella Oost echt tot “the place to be.”

Met een kustlijn van ongeveer 12 kilometer, van Marbella Centrum tot Cabopino, is Marbella Oost behoorlijk groot. Maar ondanks de omvang voelt het niet druk aan, vooral omdat er veel groen, land en golfbanen zijn. Aan de zuidkant van Marbella Oost vind je villa’s met grote privétuinen, perfect voor wie ruimte en privacy zoekt.

Populair Wonen in Marbella East
Marbella East wordt steeds populairder, dankzij de vele voorzieningen en de voortdurende ontwikkelingen. Gezinnen worden aangetrokken door de restaurants, sportactiviteiten en goede scholen in de buurt. De uitstekende verbinding met de luchthaven van Malaga en de nabijheid van exclusieve gebieden zoals Puerto Banus zijn extra voordelen.

Luxe hotels zoals Don Carlos, Los Monteros en de Four Seasons dragen bij aan de groei van Marbella Oost, samen met moderne villa’s en appartementen die het gebied nog aantrekkelijker maken.

Naast de mooie levensstijl is Marbella Oost nu ook een interessante plek voor investeerders. Nieuwbouwprojecten zoals Dunique, Estrella del Mar, Soul en Los Monteros Altos brengen moderne luxe naar dit al prachtige stukje Spanje.

Deze nieuwe projecten zien er niet alleen mooi uit, maar hebben ook invloed op de huizenmarkt. Als je overweegt te investeren, kan Marbella Oost met zijn nieuwbouwprojecten een slimme keuze zijn, omdat de waarde van onroerend goed hier gestaag stijgt.

Een speciale toevoeging aan de luxe in Marbella Oost is de Dolce & Gabbana Beach Club. Deze exclusieve strandclub straalt de glamour uit die Dolce & Gabbana kenmerkt. Hier kun je genieten van een unieke ervaring met stijlvolle ambiance, lekker eten en de verfijnde sfeer die de Costa del Sol zo bijzonder maakt.

Luxe en Gemak
Marbella East is niet alleen een plek om te wonen; het is een levensstijl vol luxe, comfort en prachtige natuur. Als je van lekker eten houdt, ben je hier aan het juiste adres. Marbella Oost biedt een scala aan culinaire mogelijkheden, van traditionele Spaanse chiringuitos, luxe strandclubs en in Elviria centrum goede restaurants

Voor een extra luxe beleving hebben enkele van Marbella’s meest exclusieve strandclubs zich hier gevestigd, waaronder Nikki Beach, The Beachhouse, en La Plage Casanis..Trocadero Arena is de perfecte plek voor een ontspannen avond aan de prachtige kust van Rio Real, met een uitgebreid menu met opties als Italiaanse keuken en een sushibar.

In Marbella East heb je alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven binnen handbereik. Supermarkten zoals Lidl, Aldi en Mercadona zijn handig geplaatst, evenals een scala aan diensten zoals tandartsen en gezondheidscentra langs de A-7.

Veiligheid en Levenskwaliteit
Marbella East staat bekend als een veilig gebied omdat het voornamelijk een residentiële gemeenschap is. Veel kleine wijken hier hebben privé-beveiligers die het gebied patrouilleren en moderne beveiligingssystemen voor woningen die te koop zijn in Marbella. Ook de strandclubs hebben beveiligers, en het politiebureau van Marbella is slechts een paar minuten verwijderd. Het gebied is ook voornamelijk voor voetgangers, wat het veilig maakt om rond te lopen.

Samengevat is Marbella Oost niet alleen een plek om te wonen; het is een investering in levenskwaliteit, een slimme keuze voor vastgoed en een geweldige ervaring aan de zonnige Costa del Sol.

× Neem direct contact op