OVER ONS

"Samen op weg naar succes: ons team in Marbella"

In het bruisende hart van Marbella leidt Pauline Mulder, met vastberadenheid het makelaarskantoor, dat wordt gekenmerkt door een onderscheidende professionele en persoonlijke aanpak. Uitgebreide expertise en topsportmentaliteit vormen de motor achter het succes van het team. Als gebiedsspecialist opereert het kantoor effectief vanuit Nederland en Marbella, met doelgerichtheid en het nastreven van het hoogst haalbare als centrale pijlers van de bedrijfsvoering.

Vertrouwen staat bij hier centraal. Met ongekende toewijding creëert PM succesvolle transacties. Het kantoor onderscheidt zich door het vermogen om gedurfde strategieën in te zetten en cliënten te ontzorgen op een niveau dat de verwachtingen overstijgt.

In de dynamische vastgoedmarkt van Marbella vertegenwoordigt het kantoor een synoniem voor professionaliteit, betrouwbaarheid en hoogwaardige dienstverlening. Ben je op zoek naar jouw droomhuis in Marbella en wil je jouw droomleven starten onder de Spaanse zon? Als Marbella expert kan PM je helpen bij het vinden van de perfecte woning die aan al jouw wensen en behoeften voldoet. Ook voor vastgoed investeringen ben je bij PM aan het juiste adres. Met uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in Marbella en een professionele aanpak, begeleidt PM je bij elke stap van het koopproces.

Pauline Mulder

Owner

Als ex-topsporter tennis heb ik geleerd hoe belangrijk het is om hard te werken en nooit op te geven.

Na mijn tennis carrière besloot ik om me te richten op het ondernemerschap en al 25 jaar kom ik in Marbella. Inmiddels kan ik mezelf een echte Marbella expert noemen en ben ik trots op alles wat ik hier heb opgebouwd.

Jessy Littlejohn

Commercial Sales Director

Zoals ik topvoetballers naar commercieel succes heb geleid, begeleid ik nu mijn klanten naar succesvolle vastgoedtransacties in Marbella.

Jarenlang begeleidde ik wereldwijd topvoetballers op commercieel gebied, gewend aan presteren op het hoogst haalbare niveau. Mijn diepe liefde voor Spanje, waar ik jaren heb gewoond, blijft onlosmakelijk verbonden met mijn hart.

Maak kennis met onze professionals

Renee Jacobs

Sales Consultant Nederland

Martine Bunschoten

Sales Consultant Nederland

Emily Brew

Sales Consultant Verenigd Koninkrijk

Dorota Messina

Sales Consultant Zwitserland, Frankrijk, Polen

Kim Rakim

Sales Consultant
Nederland en België

 

 

Renee Jacobs

Sales Consultant Nederland

Martine Bunschoten

Sales Consultant Nederland

Emily Brew

Sales Consultant Verenigd Koninkrijk

Dorota Messina

Sales Consultant Zwitserland, Frankrijk, Polen

Kim Rakim

Sales Consultant
Nederland en België

 

 

Onze partners

PM Concepts Marbella

Kantoor Marbella: 

Business center Oasis, Office 9
New Golden MiIle, Marbella

Kantoor Nederland: 

Jan Ligthartstraat 113, 

Breda

office@pmconceptsmarbella.nl
00 31 6 52 64 74 04

× Neem direct contact op