Veelgestelde vragen

Wat voor persoonlijke begeleiding biedt PM Concepts Marbella?

Bij PM Concepts Marbella staan we bekend om onze persoonlijke aanpak en begeleiding bij het aankoopproces van jouw droomwoning in Marbella. We bieden uitgebreide begeleiding van begin tot eind, inclusief ondersteuning bij juridische zaken, financiering en het vinden van de beste opties die passen bij jouw wensen. 

Kan PM Concepts Marbella mij helpen bij het vinden van de perfecte woning?

Absoluut, we werken nauw samen met onze klanten om de ideale woning te vinden die voldoet aan al hun wensen en behoeften. We luisteren naar jouw specifieke vereisten en zoeken door ons uitgebreide netwerk van vastgoedcontacten om de beste opties voor te stellen. 

Wat zijn de voordelen van het werken met een Nederlandse makelaar in Marbella?

Het werken met een Nederlandse makelaar Marbella heeft vele voordelen, waaronder het gemak van de communicatie in jouw eigen taal, kennis van de Nederlandse markt en culturele verschillen, en een betere onderhandelingspositie bij aankoop van vastgoed in Spanje. 

Biedt PM Concepts Marbella ook nazorg na de aankoop van mijn woning?

Ja, wij bieden ook nazorg na de aankoop van jouw woning in Marbella. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij juridische zaken en andere diensten om jouw leven in jouw nieuwe woning zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Wat zijn de aankoop kosten bij het kopen van een woning in Spanje?

Bij het kopen van een woning in Spanje moet u rekening houden met verschillende aankoopkosten, waaronder de aankoopbelasting, advocaatkosten, notariskosten, registratiekosten en kosten voor de inschrijving in het kadaster.  

Is een advocaat noodzakelijk bij de aankoop van een woning in Spanje?

Hoewel het niet verplicht is om een advocaat in te schakelen bij de aankoop van een woning in Spanje, wordt het wel sterk aanbevolen. Een advocaat kan u helpen bij het begrijpen van de juridische en fiscale aspecten van de transactie en u adviseren over eventuele risico’s die eraan verbonden zijn. Bovendien kan een advocaat u bijstaan bij het opstellen van de contracten om ervoor te zorgen dat uw belangen worden beschermd. Het is belangrijk om een advocaat te kiezen die gespecialiseerd is in vastgoedtransacties in Spanje en die ervaring heeft met het begeleiden van buitenlandse kopers. 

Welke lokale lifestyle adviezen kan PM Concepts Marbella geven?

Als lokale Nederlandse makelaar in Marbella hebben we veel ervaring en kennis van de omgeving en lokale lifestyle. We kunnen onze klanten adviseren over de beste restaurants, strandclubs en bars in de omgeving. We kunnen ook informatie verstrekken over lokale evenementen en activiteiten, zoals concerten, tentoonstellingen en sportevenementen. Daarnaast kunnen we onze klanten informeren over de lokale gewoonten en tradities, en tips geven over hoe ze het meeste uit hun leven in Marbella kunnen halen. Maar ook in medische zorg, zoals artsen, ziekhuizen, dierenartsen kennen wij de beste uit de regio. Ons doel is om onze klanten te helpen zich snel thuis te voelen in deze prachtige regio en om hen te laten genieten van alles wat Marbella te bieden heeft. 

× Neem direct contact op