Marbella Golden Mile & Nueva Andalucia

In het hart van Marbella ligt het betoverende oude centrum, waar de rijke geschiedenis van de stad tot leven komt in de smalle geplaveide straatjes, schilderachtige pleinen en historische gebouwen. Een van de meest charmante plekjes is het Sinaasappelpleintje, omringd door kleurrijke bloempotten en sinaasappelbomen, waar lokale bewoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de authentieke Andalusische sfeer.

Langs de prominente kuststrook van Marbella strekt zich de befaamde Golden Mile uit, een oase van luxe en verfijning die bekend staat om zijn weelde aan exclusieve vastgoed, high-end boetieks en voortreffelijke gastronomie. Deze prestigieuze strook vormt een magneet voor diegenen die op zoek zijn naar een leven van ongekende luxe en voor investeerders die willen profiteren van de aantrekkelijke vastgoedmarkt.

Grenzend aan de Golden Mile ligt het dynamische en bruisende Nueva Andalucía, een gebied dat een levendige mix biedt van moderne villa’s, chique appartementen en schitterende golfresorts. Dit kosmopolitische gebied, ook wel bekend als het Golfvallei, heeft zich ontwikkeld tot een van de meest gewilde locaties aan de Costa del Sol.

Nueva Andalucía heeft veel te bieden, van prachtige groene vergezichten tot een overvloed aan recreatieve en sociale voorzieningen. Het gebied is de thuisbasis van een aantal van de meest exclusieve golfclubs en resorts in Europa, waaronder de wereldberoemde Aloha Golf Club en Las Brisas Golf Club, die zowel ervaren golfers als enthousiaste nieuwkomers aantrekken.

Naast golf biedt Nueva Andalucía een breed scala aan voorzieningen, zoals uitstekende restaurants, trendy bars en chique boetieks. Het gebied is ook bekend om zijn bruisende sociale scene, met regelmatige evenementen en festiviteiten die het hele jaar door plaatsvinden.

Voor gezinnen biedt Nueva Andalucía een ideale leefomgeving, met een gerenommeerde internationale school en een scala aan recreatieve activiteiten voor kinderen en tieners. Het gebied is ook gunstig gelegen nabij de prachtige stranden van Marbella, waardoor bewoners kunnen genieten van ontspannende dagen aan zee.

Kortom, Nueva Andalucía belichaamt de perfecte combinatie van luxe wonen, recreatieve mogelijkheden en sociale voorzieningen, en trekt zowel gezinnen als investeerders aan die op zoek zijn naar een hoogwaardige levensstijl aan de zonnige kust van Zuid-Spanje.

× Neem direct contact op