Marbella-West, New golden mile

Langs de kustweg strekt zich New Golden Mile uit, met een lengte van ongeveer 20 kilometer, en biedt het een verscheidenheid aan landschappen en woningstijlen. Het gebied, dat zich uitstrekt van Marbella tot Estepona, omvat niet alleen prachtige stranden maar ook weelderige golfbanen en adembenemende uitzichten op zee en de bergen.

Woningen langs New Golden Mile variëren van traditioneel mediterraan tot modern design, met sommige van de oudste huizen gekenmerkt door lichte kleuren en pannendaken, terwijl recentere ontwikkelingen eigentijdse architectonische ontwerpen omarmen, gekenmerkt door strakke lijnen en glazen gevels die het indrukwekkende uitzicht benadrukken.

Het gemak van het verkrijgen van bouwvergunningen en de overvloed aan bouwgrond maken het een aantrekkelijke locatie voor diegenen die op zoek zijn naar een eigen woning op maat gemaakt naar hun wensen. Bovendien biedt het gebied uitstekende voorzieningen en een hoogwaardige levensstijl, waaronder exclusieve golfclubs, restaurants, en strandclubs.

Een van de meest prominente voorzieningen langs de New Golden Mile is het luxe Villa Padierna Hotel, Golf Resort & Spa, met zijn iconische architectuur, uitgebreide golfbaan en tennis- en padelclub. Deze exclusieve faciliteiten voegen een extra laag van luxe en recreatie toe aan de al uitgebreide levensstijl van het gebied.

Populaire woonwijken langs New Golden Mile zijn onder meer Atalaya, Cancelada, Bel Air en Guadalmina, elk met hun eigen unieke charme en voorzieningen, waardoor er voor elk wat wils is in dit bloeiende gebied. Met de opkomst van nieuwe ontwikkelingen, zoals de aankomende Beachclub Laguna van de Pacha Group, die naar verwachting een van de grootste beachclubs van Europa zal worden, groeit de populariteit van New Golden Mile als woonbestemming en investeringsmogelijkheid gestaag.

× Neem direct contact op