Puerto Banus

Het toppunt van luxe aan de kust van Andalusië, straalt een onmiskenbare glamour uit die zijn naam wereldwijd heeft gevestigd. De schitterende jachthaven van Puerto Banus, waar luxe jachten op elegante wijze dobberen op het kalme water, is een ware attractie op zich. Hier flaneert de jetset, omgeven door designerboetieks die de nieuwste mode en trends tentoonstellen. Langs de Avenida José Banus, met zijn beroemde sterrenpromenade, wordt een ode gebracht aan de groten der aarde, terwijl het imposante standbeeld “La Victoria” trots en grandeur uitstraalt over de haven.

Puerto Banus is synoniem geworden met exclusiviteit en weelde, een bestemming waar de wereldwijde elite samenkomen om te genieten van een ongeëvenaarde levensstijl. Naast de indrukwekkende jachthaven biedt Puerto Banus een scala aan luxe voorzieningen, van chique restaurants tot trendy beachclubs en exclusieve winkels van ’s werelds meest gerenommeerde ontwerpers.

Of je nu op zoek bent naar een dagje winkelen in de meest exclusieve boetieks, een gastronomisch diner met uitzicht op de zee, of gewoon wilt genieten van een ontspannen wandeling langs de promenade terwijl je de luxe jachten bewondert, Puerto Banus biedt een ervaring die niet snel vergeten zal worden.

× Neem direct contact op