Ontdek Origin: Een Exclusief Investeringsproject in Marbella East

Begin van deze week had ik het genoegen om met enkele klanten een bezoek te brengen aan een fantastisch nieuw project dat momenteel in de pre-lanceringsfase zit. Dit betekent dat het nog niet officieel op de markt is en de bouwvergunning nog niet is verkregen. Mijn klanten waren op zoek naar een investeringsmogelijkheid, en na het benutten van mijn kennis en ervaring in dit gebied, kwamen we uit bij dit opmerkelijke project.

Buitenzwembad Origin

Gelegen in Marbella East, een gebied dat momenteel een enorme groei doormaakt, heeft dit project de perfecte combinatie van ligging en potentieel. Marbella East staat bekend om zijn groene omgeving en beschikt over het breedste en mooiste zandstrand in de hele regio van Marbella. Met enkele van de beste en meest exclusieve beachclubs, zoals Dolce & Gabbana Beach Club, Nikki Beach, The Beachouse, Nosso, en Luuma Beach, biedt dit gebied een ongeëvenaarde luxe levensstijl.

Bovendien worden er langs de kustlijn exclusieve woningen gebouwd en ondergaan drie vijfsterrenhotels moderne renovaties. De locatie van dit project bevindt zich in het bijzonder exclusieve Altos de los Monteros, waar momenteel flink wordt geïnvesteerd in nieuwbouwappartementen en villa’s.

Bij aankomst op de locatie van Origin zie je alleen een aantal vlaggen van waar het project komt maar meer niet. Dit onderstreept nogmaals hoe belangrijk het is om een makelaar te hebben die het gebied door en door kent en natuurlijk een ontwikkelaar die weet hoe hij het project goed kan presenteren.

Ik wist dat dit project van hoge kwaliteit was, net als de ontwikkelaar. Mijn klanten kregen een duidelijke en professionele presentatie die alle aspecten van het project helder belichtte, inclusief het exacte uitzicht bij elk afzonderlijk appartement. Het complex bestaat uit 57 appartementen en is voorzien van hoogwaardige afwerking, keukenapparatuur, goede isolatie, een binnenzwembad, een buitenzwembad, een workspace, een sociale area en een grote gym.

Dankzij de uitstekende locatie en de hoge kwaliteit van de voorzieningen is dit een fantastisch investeringsproject. Over iets meer dan 2,5 jaar kunnen investeerders rekenen op een meerwaarde van maar liefst 40% vanwege de huidige lage instapprijzen. Bovendien zijn er uitstekende mogelijkheden voor verhuur, wat het project nog aantrekkelijker maakt voor investeerders.

Het vergt van mijn klanten inzicht, kennis, vertrouwen en natuurlijk ook lef om de beslissing te nemen. De kansen zijn er om te pakken want die komen niet altijd maar zo voorbij. Kans gegrepen! Wat een fantastische investering.

Kortom, Origin biedt een unieke kans voor investeerders die op zoek zijn naar een hoogwaardig vastgoedproject met aanzienlijke groeipotentie en aantrekkelijke rendementen. Prijzen 2 slaapkamer appartementen starten vanaf 320.000 euro.

Meer informatie over dit opwindende project kunt u gerust contact met mij opnemen.

Groetjes

Pauline Mulder

× Neem direct contact op